Nudelsuppe med rejer
25. oktober 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Columbus Leth
En hjemmelavet thai-suppe smager helt fantastisk og mætter på en meget behagelig måde. Nudelsuppen her er med rejer og ingefær.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, og knus den nederste del let med skaftet af en kniv.
Skræl ingefær, og skær den i tynde skiver. Pil og hak hvidløget. Skyl chilien, og skær den i tynde skiver.
Læg grøntsagerne i en gryde sammen med limeblade, fiskesauce, rørsukker og tigerrejer.
Hæld kyllingefonden over, og varm langsomt det hele op. Lad suppen simre i 8-10 minutter, og smag til med salt.
Tilsæt nudlerne, og lad dem koge med i nogle minutter, til de er møre. Servér suppen rygende varm med frisk koriander og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk