Koteletter i fad med sennepssauce

De fleste kender og elsker koteletter i fad, men har du prøvet at tilberede retten i en cremet sennepssauce? Det smager herligt og giver kødet ekstra saft og kraft.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en varm gryde. Pisk mel i og derefter begge slags sennep.
Pisk mælk i, lidt ad gangen, til saucen er tyk og blank. Lad den simre i 10-15 minutter under omrøring. Krydr med salt.
Brun koteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal stege næsten færdige. Krydr med salt.
Læg koteletterne i et fad, og hæld sennepssaucen henover. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 15-20 minutter.
Top med masser af estragon lige inden servering.
Nip enderne af bønnerne, og damp dem i saltet vand i 3-5 minutter – de må ikke være rå. Skyl dem i koldt vand.
Pil og hak løget fint. Vend bønnerne med olie, eddike, salt og løg.
Servér koteletter i fad med bønner og evt. kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP