Serranosvøbte koteletter i fad

6. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Prøv en lidt anderledes udgave af favoritten koteletter i fad! Her er koteletterne svøbt i serranoskinke, der giver ekstra sprødhed og en rigtig dejlig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i skiver på 1 cm’s tykkelse. Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Vend jordskokker, kartofler, rødløg, hvidløg og æble med olie, og fordel dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Dup koteletterne tørre, og krydr dem godt med salt og peber. Fordel salvieblade over koteletterne, og vikl kødet ind i serranoskinke.
Læg koteletterne i fadet. Hæld hvidvin i bunden, og sæt fadet i ovnen i ca. 1 time, til koteletterne er gennemstegte, og kartofler og grøntsager er gyldne og møre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar