Serranosvøbte koteletter i fad
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Prøv en lidt anderledes udgave af favoritten koteletter i fad! Her er koteletterne svøbt i serranoskinke, der giver ekstra sprødhed og en rigtig dejlig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i skiver på 1 cm’s tykkelse. Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Vend jordskokker, kartofler, rødløg, hvidløg og æble med olie, og fordel dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Dup koteletterne tørre, og krydr dem godt med salt og peber. Fordel salvieblade over koteletterne, og vikl kødet ind i serranoskinke.
Læg koteletterne i fadet. Hæld hvidvin i bunden, og sæt fadet i ovnen i ca. 1 time, til koteletterne er gennemstegte, og kartofler og grøntsager er gyldne og møre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk