Koteletter i fad med kokos og gurkemeje

26. april 2021 af .

Foto: Carina Kruger

Med denne version af koteletter i fad med kokos og gurkemeje får du en middagsklassiker med et tvist, som gør måltidet meget mere grønt og lidt mindre tungt. Fadet er fyldt med lækre grøntsager, og saucen får en flot kulør og lækker smag af gurkemeje.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skær græskarret i små stykker. Skær peberfrugter i tern, og porrer og champignoner i skiver.
Svits alle grøntsagerne i 2 spsk. olie på en pande i et par minutter. Drys med salt, og læg dem i et ovnfast fad.
Krydr koteletterne med salt og peber, og vend dem i mel. Brun dem i 2 spsk. olie på panden, og læg dem i fadet.
Varm kokosmælk op i en gryde med gurkemeje, presset hvidløg og citronsaft. Hæld saucen over koteletter og grøntsager.
Sæt fadet i ovnen i 25 minutter.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Servér de kogte ris til koteletter i fad med kokos og gurkemeje. Drys med hakket persille.

Tip!

Vælg gerne jasminris til retter med asiatiske smage som f.eks. kokos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar