Koteletter i fad med æbler og kartoffelsne
27. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
I denne udgave af koteletter i fad er der både æbler og æblecider tilsat! Sammen med kartoffelsne er det skøn aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem i ca. 20 minutter, til de er møre.
Tænd ovnen på 200°. Brun koteletterne i lidt olie på en meget varm pande. Krydr med timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
Pil rødløg. Rens fennikel. Skyl æble. Skær det hele i tynde både, og læg det i fadet til koteletterne.
Hæld cider hen over fadet, og steg det i ovnen i ca. 20 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem tørre. Krydr med salt, og pres dem til kartoffelsne gennem et kartoffeljern eller en sigte.
Servér kartoffelsneen til koteletterne. Pynt evt. fadet med lidt mere timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk