Koteletter i fad med chorizo
29. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Koteletter i fad med masser af tomater, chorizo og bagte peberfrugter. Det er dejlig comfort food, som kræver lidt af din ovn, men ikke ret meget af dig.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op på grillfunktion. Halvér peberfrugter, og grill dem på en bageplade med bagepapir, til skindet er mørkt og bobler op. Tag dem ud, og lad ovnen være tændt.
Afkøl peberfrugterne lidt, og træk skindet af. Fjern kerner, og skær peberfrugterne i grove stykker.
Brun koteletterne 1 minut på hver side i olivenolie, og krydr med paprika.
Pil og hak skalotteløg fint. Skær chorizo i små stykker.
Læg koteletterne i et ovnfast fad sammen med chorizo, skalotteløg, rosmarin, oregano, cherrytomater og peberfrugt.
Krydr med salt og peber, kom sherry ved, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
Servér med brød, kartofler eller ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk