Koteletter i fad med chorizo

29. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Koteletter i fad med masser af tomater, chorizo og bagte peberfrugter. Det er dejlig comfort food, som kræver lidt af din ovn, men ikke ret meget af dig.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op på grillfunktion. Halvér peberfrugter, og grill dem på en bageplade med bagepapir, til skindet er mørkt og bobler op. Tag dem ud, og lad ovnen være tændt.
Afkøl peberfrugterne lidt, og træk skindet af. Fjern kerner, og skær peberfrugterne i grove stykker.
Brun koteletterne 1 minut på hver side i olivenolie, og krydr med paprika.
Pil og hak skalotteløg fint. Skær chorizo i små stykker.
Læg koteletterne i et ovnfast fad sammen med chorizo, skalotteløg, rosmarin, oregano, cherrytomater og peberfrugt.
Krydr med salt og peber, kom sherry ved, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
Servér med brød, kartofler eller ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar