Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En varm og velsmagende ret med et asiatisk tvist af kokosmælk, karry og friske koriander.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180º. Steg koteletterne i lidt smør og olie på en stor pande, til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
Rens peberfrugterne, og skær hver peberfrugt i 8 tykke strimler. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Pil løg, og skær i tynde både. Læg peberfrugter, gulerødder og løg oven på koteletterne.
Sæt fadet med koteletter og grøntsager i ovnen, og steg retten i 10 minutter.
Rør kokosmælk sammen med karry og koriander, og hæld det ved koteletterne i ovnfadet. Steg retten i ovnen i 10-15 minutter, til koteletterne er gennemstegte.
Rist kokos let på en tør pande. Drys dem over de kogte jasminris, og servér som tilbehør til koteletter og grøntsager i fadet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar