Koteletter i fad med kokos, karry og koriander
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En varm og velsmagende ret med et asiatisk tvist af kokosmælk, karry og friske koriander.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º. Steg koteletterne i lidt smør og olie på en stor pande, til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
Rens peberfrugterne, og skær hver peberfrugt i 8 tykke strimler. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Pil løg, og skær i tynde både. Læg peberfrugter, gulerødder og løg oven på koteletterne.
Sæt fadet med koteletter og grøntsager i ovnen, og steg retten i 10 minutter.
Rør kokosmælk sammen med karry og koriander, og hæld det ved koteletterne i ovnfadet. Steg retten i ovnen i 10-15 minutter, til koteletterne er gennemstegte.
Rist kokos let på en tør pande. Drys dem over de kogte jasminris, og servér som tilbehør til koteletter og grøntsager i fadet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk