Koteletter i fad med svampe og flødesauce

Med såvel bacon som fløde på ingredienslisten er denne familievenlige ret en sikker vinder. Den er endda nem at tilberede, fordi kødet kun skal brunes på panden og derefter steges færdigt i ovnen.

Koteletter i fad med svampe og flødesauce
31-60 min.

(0)

October 31, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Har du grøntsager ved hånden, der trænger til at blive brugt, kan du blande dem i flødesaucen. Snit fx en porre fint, og rør den i saucen, eller tilsæt to håndfulde friskhakket spinat eller grønkål.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Klassiske koteletter i fad

Må vi foreslå? En klassisk omgang koteletter i fad i en lidt mere grøntsagsfyldt version. Find opskriften her: Klassisk koteletter i fad.

Måske du også kan li'