Kartoffelsalat med sennepsdressing

Tag din hjemmelavede kartoffelsalat med på tur eller i madpakken. Et stort sylteglas er en elegant måde at medbringe kartoffelsalaten på.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle helt af. Skær dem i halve eller kvarte.
Pil og hak løgene meget fint.
Rør olie sammen med sennep og balsamico.
Vend kapers og løg i, og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over kartoflerne.

Tip!

Kog nogle ekstra kartofler til aftensmaden dagen før. På den måde laver kartoffelsalaten næsten sig selv til picnicturen eller madpakken dagen efter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth