Spidskålssalat med sennepsdressing
15. december 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En super god og mættende spidskålssalat med sort quinoa og sennepsdressing. Salaten egner sig godt til f.eks. kylling og vil pynte flot på bordet med sine grønne nuancer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk en dressing sammen af olivenolie, citronskal og citronsaft, honning, dijonsennep, salt og peber.
Kog quinoa efter anvisningen på pakken, og lad det køle lidt af.
Snit spidskål helt fint, og læg det i en skål.
Hæld dressingen over spidskålen, og knug dressingen ind i spidskålen med rene hænder.
Vend quinoa i salaten.
Rens og snit forårsløg fint. Flæk avocadoen, og skær avocadokødet i tern. Hak mandlerne groft.
Fordel forårsløg, avocado og mandler over salaten, og vend let rundt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk