Kyllingebøf med salat og sennepsdressing
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
En hakkebøf af kyllingekød er en mager version af den klassiske hakkedreng, som smager mindst ligeså godt!
Bemærk
Hviletid på køl: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kyllingekødet med salt.
Skyl broccolien, del den i mindre buketter, og overhæld med kogende vand. Lad broccolien stå 3 minutter, og hæld så vandet fra.
Hak broccolien fint. Pil og hak løg fint. Hak salvie fint. Rør kylling, broccoli, løg, æggeblomme og salvie sammen. Krydr med peber.
Form bøffer af farsen, og lad dem hvile 30 minutter på køl. Pensl bøfferne med olie, og steg dem på en varm grill(pande),til de er gennemstegte, 4-7 minutter pr. side afhængigt af tykkelsen.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Skyl squashen, og høvl den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skyl salaten. Pil løget, og skær det i meget tynde skiver, gerne på mandolinjern.
Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og honning, og smag til med salt og peber. Servér kyllingebøfferne med salat og sennepsdressing.
Tip!
Bøfferne lader sig fint fryse, så der er gode proteiner til madpakken en dag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk