Grillet kartoffelsalat med sennepsdressing

Vi danskere elsker en god kartoffelsalat! I denne version får kartoflerne helt nyt liv og en smuk stribet overflade på grillen eller en grillpande.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i en gryde i 10 minutter. Sluk for blusset, og lad kartoflerne trække i yderligere 5 minutter, før du hælder vandet fra.
Rør cremefraiche sammen med de 2 slags sennep og eddike i en lille skål.
Smag dressingen til med ekstra sennep, honning, salt og peber.
Halvér kartoflerne, og pensl dem på skærefladen med lidt olie. Grill kartoflerne på skærefladen, til de tager farve og bliver let sprøde.
Læg de varme kartofler i et fad, fordel dressingen over, og drys godt med masser af dild. Servér salaten lun som tilbehør til kød eller fisk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
30. august 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar