Grillet kartoffelsalat med sennepsdressing
30. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Vi danskere elsker en god kartoffelsalat! I denne version får kartoflerne helt nyt liv og en smuk stribet overflade på grillen eller en grillpande.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i en gryde i 10 minutter. Sluk for blusset, og lad kartoflerne trække i yderligere 5 minutter, før du hælder vandet fra.
Rør cremefraiche sammen med de 2 slags sennep og eddike i en lille skål.
Smag dressingen til med ekstra sennep, honning, salt og peber.
Halvér kartoflerne, og pensl dem på skærefladen med lidt olie. Grill kartoflerne på skærefladen, til de tager farve og bliver let sprøde.
Læg de varme kartofler i et fad, fordel dressingen over, og drys godt med masser af dild. Servér salaten lun som tilbehør til kød eller fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk