Majssalsa med sennepsdressing

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne salsa af majs, agurk og persille smager forrygende til grillet oksekød eller til en god, hjemmelavet burger.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg majskolberne på en varm grill med blade, hår og det hele. Steg dem i 25-30 minutter, til de yderste blade er helt sorte overalt.
Lad majskolberne køle af, og fjern derefter de brændte blade og de lange hår under bladene. Skær majskernerne af kolben med en skarp kokkekniv, og læg dem i en skål.
Halvér agurken på langs, og fjern kernerne med en ske. Skær agurken i små, fine tern. Skyl persillen, og hak den fint.
Rør æbleeddike sammen med den grove sennep, og tilsæt olivenolie. Krydr med salt og peber.
Bland majskerner, agurk og persille, og vend sennepsdressingen i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar