Kalvetatar med broccoliasparges og palmekål

En god tatar behøver ikke være krævende at tilberede. Med denne simple kalvetatar har du lækker aftensmad på kort tid, og den kan gå både som simpel hverdagsmad og gæstemiddag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens porren, brænd den i 15-20 minutter, til den er helt sort i en 220° varm ovn. Afkøl og blend til grillpulver, stil til side.
Skyl palmekål og aspargesbroccoli, blanchér i spilkogende saltet vand i 2 minutter. Vend i olie, salt og peber.
Tryk kødet ud på en tallerken.
Drys grillpulver over tataren, del æggene i hvider og blommer, og kom en blomme på hver portion.
Servér sammen med kål og broccoli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck