Kalvetatar på ristet brød
28. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tatar er en sand delikatesse, der skal tilberedes med omhu. Find så friskt kød som muligt, og du er godt på vej til et uforglemmeligt måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak kødet i fine tern. Skyl og hak forårsløg fint. Vend kød, forårsløg, sennep, olie, salt og peber sammen i en skål.
Skær brødet i skiver, og rist dem på en brødrister.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl, og tør dilden.
Fordel tataren på de ristede brødskiver. Pynt med radiser og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk tatar-opskrift med oksekød
Powered by Froala Editor