Kalvetatar på ristet brød

28. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Tatar er en sand delikatesse, der skal tilberedes med omhu. Find så friskt kød som muligt, og du er godt på vej til et uforglemmeligt måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak kødet i fine tern. Skyl og hak forårsløg fint. Vend kød, forårsløg, sennep, olie, salt og peber sammen i en skål.
Skær brødet i skiver, og rist dem på en brødrister.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl, og tør dilden.
Fordel tataren på de ristede brødskiver. Pynt med radiser og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar