Kalvetatar med krydderurtesalat
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nyd kalvetataren som i Paris – med godt brød og en lille salat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak kødet fint med en skarp kniv. Pil løget, og hak det fint. Hak kapers.
Riv skallen af citronen. Rør kødet med løg, kapers, sennep og olie, og smag til med salt, peber og fintrevet citronskal.
Pluk, skyl og tør hjertesalaten. Rens glaskålen, og skær den i tynde skiver.
Bland hjertesalat og glaskål med de plukkede krydderurter.
Dryp tataren med lidt olivenolie, og servér den med krydderurtesalat og brød.
Tip!
Brug gerne kød af høj kvalitet, når du hakker det til tatar.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk