Kalvetatar i agurk med rugbrød og radiser

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tatar af finthakket eller skrabet okse- eller kalvekød er en klassiker og også kendt som et populært stykke smørrebrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kalvekødet i strimler og derefter i meget små tern.
Rør kødet sammen med olivenolie og sennep i en skål, og smag til med salt og peber. Lad kødet trække i 15 minutter.
Skær radiser i tynde brede strimler, og læg dem i iskoldt vand i 10 minutter. Afdryp dem.
Halvér agurkerne på langs, fjern kernerne, og fordel tataren i de 4 agurkeskaller.
Anret de fyldte agurker og radisestrimler på små tallerkener, dryp med lidt olivenolie, og kværn med sort peber. Servér med finthakket purløg og ristet letsmuldret rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar