Kålsalat med laks og cashew-dressing

Sprød salat med kål og æbler, der toppes af varmrøget laks. Når du sætter cashewnødderne i en skål med vand natten over, bliver konsistensen på dressingen helt glat og blød.

Bemærk: Udblødningstid, cashewnødder: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit spidskålen i tynde strimler. Skyl æblerne, og skær dem i små tern eller tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær det i små tern.
Bland det hele i en skål, og pluk stykker af laks over salaten.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Hæld vandet fra de udblødte cashewnødder, og blend dem sammen med olie, vand, citronsaft og citronskal i en blender eller minihakker.
Smag til med salt og peber, og fordel dressingen over salaten inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Ditte Ingemann