Tacos med kødsauce og kålsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Tacos er altid et hit ved middagsbordet! Prøv med en lækker kålsalat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg groft. Steg det i olie på en pande. Tilsæt kødet lidt ad gangen, og steg det, til det er lysebrunt. Krydr godt med oregano, salt og peber. Tilsæt tomater fra dåse og grøntsagsbouillon.
Tilføj skyllede, afdryppede kidneybønner, og krydr med paprika. Lad kødsaucen simre ved svag varme i 30 minutter.
Snit spidskål meget fint. Skyl og halvér cherrytomaterne.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i små tern. Vend den snittede spidskål sammen med tomater, avocado og plukket koriander.
Rør yoghurt sammen med friskhakket koriander, knust hvidløg, salt og peber.
Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.
Sæt tacoskallerne frem på bordet sammen med kødsauce, kålsalat, yoghurtdressing og plukket koriander, så alle selv kan fylde deres tacoskaller ved bordet.
Tip!
Ofte kan man købe et net med umodne avocadoer til en billigere pris, end hvis man køber 2-3 modne avocadoer. De umodne eksemplarer modner hurtigere, hvis du lægger dem i en pose sammen med æbler eller bananer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk