Kålsalat med limedressing
11. april 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Sprødt og syrligt. De to ord beskriver meget godt denne salat, der er fuld af knasende ingredienser. Lav en ekstrastor portion, så kan du springe kartoflerne eller pastaen over og i stedet lade salaten spille hovedrollen sammen med f.eks. kødet.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit resten fint.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft.
Skyl bønnespirerne. Skyl forårsløg, og fjern top og bund. Snit forårsløg fint. Skyl chili, og snit den.
Vend spidskål, gulerødder, bønnespirer, forårsløg og chili sammen.
Pisk fiskesauce, friskpresset limesaft og sukker sammen i en lille skål. Vend salaten med dressingen.
Hak cashewnødderne. Pynt salaten med frisk koriander og hakkede cashewnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk