Røget laks med senneps-dild-dressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lækker fingermad med laks, der er lige til at hapse!
Ingredienser
Udstyr
en lille rund udstikkerform
Sådan gør du
Rør sennep, sukker og dild sammen.
Brug en lille rund udstikkerform til at lave runde skiver pumpernikkel (eller skær brødet i små firkantede stykker) i det ønskede antal.
Skær laksen i mindre stykker på ca. 3 x 1 cm.
Fordel dressingen oven på brødet, og top med laks.
Drys med peber og krydderurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk