Kylling-cashew med grøntsager

2. juni 2022 af .

Foto: Peter Kam

Det asiatiske køkken byder på mange skønne og velsmagende retter, og denne klassiker med kylling og cashewnødder er ingen undtagelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i strimler.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og tilsæt kyllingen. Kog kødet i vandet i 3-4 minutter. Tag kyllingestrimlerne op, og kassér kogevandet.
Pil løg, skyl peberfrugter, og skær begge dele i strimler.
Opvarm en wok (eller dyb pande) med olie, og steg kyllingestrimlerne i ca. 1 minut.
Tilsæt løg, peberfrugt og chiliflager, og steg videre i ca. 2 minutter. Tilsæt østerssauce, soja og vand, varm retten igennem, og smag til med limesaft. Vend cashewnødder i retten til sidst.
Kog ris efter anvisningen på emballagen. Rens og snit forårsløg fint. Drys forårsløg over retten, og servér med ris.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar