Kylling-cashew med grøntsager
2. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Det asiatiske køkken byder på mange skønne og velsmagende retter, og denne klassiker med kylling og cashewnødder er ingen undtagelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i strimler.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og tilsæt kyllingen. Kog kødet i vandet i 3-4 minutter. Tag kyllingestrimlerne op, og kassér kogevandet.
Pil løg, skyl peberfrugter, og skær begge dele i strimler.
Opvarm en wok (eller dyb pande) med olie, og steg kyllingestrimlerne i ca. 1 minut.
Tilsæt løg, peberfrugt og chiliflager, og steg videre i ca. 2 minutter. Tilsæt østerssauce, soja og vand, varm retten igennem, og smag til med limesaft. Vend cashewnødder i retten til sidst.
Kog ris efter anvisningen på emballagen. Rens og snit forårsløg fint. Drys forårsløg over retten, og servér med ris.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk