Mandelpaneret torsk med kålsalat
Torsken skal kun lige steges, så kødet faldet fra hinanden. Den møre fisk smager helt forrygende med den sprøde mandelpanerede overflade. Servér med en lun kålsalat med stegt blomkål og savojkål.

0-30 min.
(0)
26. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- torskefileter
- 4
- hvedemel
- 50 g
- æg
- 2
- mandelflager
- 100 g
- smør til stegning
- 1 spsk.
- salt
- peber
Lun kålsalat
- blomkål
- 1
- smør til stegning
- 1 spsk.
- salt
- savojkål
- ½
- æbler
- 2
- hasselnøddekerner
- 50 g
- usprøjtet citroner
- 1
Sådan gør du
Vend torskefileterne i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i mandelflager.
Steg dem gyldne i smør på en pande, ca. 3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber.
Lun kålsalat
Skyl blomkålen, og del den i små buketter. Steg dem gyldne i rigeligt smør på en pande. Drys med salt, og sæt dem til side.
Rens og hak savojkål groft. Steg kålen i smør, til den falder let sammen, men stadig har bid.
Skyl og skær æblerne i fine tern, og hak nødderne groft. Bland blomkål, savojkål, æbler og nødder.
Riv skallen fint, og pres citronen. Dryp citronsaft over kålsalaten, og drys med citronskal. Servér som tilbehør til paneret torsk.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner