Mandelpaneret torsk med kålsalat
26. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Torsken skal kun lige steges, så kødet faldet fra hinanden. Den møre fisk smager helt forrygende med den sprøde mandelpanerede overflade. Servér med en lun kålsalat med stegt blomkål og savojkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend torskefileterne i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i mandelflager.
Steg dem gyldne i smør på en pande, ca. 3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber.
Skyl blomkålen, og del den i små buketter. Steg dem gyldne i rigeligt smør på en pande. Drys med salt, og sæt dem til side.
Rens og hak savojkål groft. Steg kålen i smør, til den falder let sammen, men stadig har bid.
Skyl og skær æblerne i fine tern, og hak nødderne groft. Bland blomkål, savojkål, æbler og nødder.
Riv skallen fint, og pres citronen. Dryp citronsaft over kålsalaten, og drys med citronskal. Servér som tilbehør til paneret torsk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk