Lynstegte grøntsager med laks og spicy dressing
12. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Små laksebidder med spicy dressing og lynstegte grøntsager er nemme at lave og smager fantastisk – perfekt opskrift på hurtig og lækker hverdagsmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i stykker på 3 x 5 cm. Krydr med salt og peber.
Varm en pande op med lidt olie, og steg laksestykkerne på alle sider ved høj varme.
Skru ned, og lad dem småstege i ca. 2 minutter, til de er gennemstegte uden at være tørre.
Rør en dressing af sesamolie og fiskesauce.
Skræl og riv ingefær fint. Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Pres saften af limefrugten. Rør ingefær, chili og limesaft i dressingen.
Skyl sugarsnaps, og skær dem i skiver på skrå. Skyl minimajs, og skær dem i mindre stykker.
Skyl squash og peberfrugt, og skær dem i tynde strimler. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå.
Varm en pande eller en wok op med sesamolie, og steg grøntsagerne godt på alle sider. Tag dem fra varmen, og tilsæt halvdelen af den spicy dressing.
Servér grøntsagerne med laks ovenpå, og dryp med resten af dressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk