Hvid chokolademousse med eksotiske fornemmelser

Lækker hvid chokolademousse med mango og passionsfrugter.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad.
Pisk fløden til blødt skum. Rør den smeltede chokolade sammen med cremefraiche i en skål, og vend flødeskummet i.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den på køl.
Smelt sukkeret på en pande, til det tager en smule farve. Hæld pistacienødderne på panden, og rør dem sammen med sukkeret.
Hæld nougatinen ud på et stykke bagepapir i et så tyndt lag som muligt, og lad den køle af.
Skær mangoen i tynde stykker, og halvér passionsfrugterne.
Anret tallerkener med en stor skefuld chokolademousse på hver. Pynt med mangostykker, og klem indholdet af en passionsfrugt udover. Pynt med stykker af nougatine og blade af citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth