Hvid chokolademousse med friske bær
19. oktober 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Aller Media
Denne hvide chokolademousse har en fløjlsblød konsistens og en dejlig sød smag, der ledsages af friske bær på toppen. Moussen er ikke svær at lave og kan sagtens forberedes en dag eller to i forvejen.
Bemærk
Lav moussen dagen før eller mindst 2-3 timer før servering.
Ingredienser
Udstyr
små portionsforme
Sådan gør du
Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad på lavt blus.
Afkøl den smeltede chokolade lidt, og pisk den sammen med æg og æggeblomme i en skål.
Vend cremefraichen i.
Fordel chokolademassen i små portionsforme, og stil dem på køl i 2-3 timer.
Fordel de friske bær oven på moussen inden servering, og sigt flormelis over. Pynt med lidt citronmelisse.
Tip!
Pynt med friske bær, lige før desserten skal på bordet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den perfekte chokolademousse
Powered by Froala Editor