Hvid chokolademousse med friske bær

19. oktober 2018 af .

Foto: Aller Media

Denne hvide chokolademousse har en fløjlsblød konsistens og en dejlig sød smag, der ledsages af friske bær på toppen. Moussen er ikke svær at lave og kan sagtens forberedes en dag eller to i forvejen.

Bemærk
Lav moussen dagen før eller mindst 2-3 timer før servering.

Ingredienser

Udstyr

små portionsforme

Sådan gør du

Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad på lavt blus.
Afkøl den smeltede chokolade lidt, og pisk den sammen med æg og æggeblomme i en skål.
Vend cremefraichen i.
Fordel chokolademassen i små portionsforme, og stil dem på køl i 2-3 timer.
Fordel de friske bær oven på moussen inden servering, og sigt flormelis over. Pynt med lidt citronmelisse.

Tip!

Pynt med friske bær, lige før desserten skal på bordet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar