Hindbærtærte med hasselnødder og kokosflager

En rustik hindbærtærte med hasselnødder og kokosflager, der bliver ristet i ovnen, så smagene træder i karakter. Servér evt. den lækre kage med en klat is eller flødeskum.

Ingredienser

Udstyr

1 bageform, ca. 24 x 24 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk æg med vaniljekorn, sukker, kanel og muskatnød, til det er luftigt. Smelt smørret. Rør smeltet smør og mælk i dejen.
Blend hasselnødderne i en minihakker, til de er finthakkede, og vend dem i dejen.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og vend forsigtigt rundt.
Smør formen, og hæld dejen i. Skyl og tør bærrene, og tryk dem let ned i dejen.
Drys kokosflager og hasselnøddeflager over, og bag kagen i ca. 35 minutter.
Servér den lun, evt. med is eller flødeskum til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 15. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: wichmann+bendtsen photography