Grillet kulmule med æble-agurke-salat

Grillet kulmule giver det lækreste sprøde skind, der sagtens kan spises. Servér med en smagfuld æble-agurke-salat samt en cremet mynteyoghurt.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen, og pres citronen. Rør citronsaft og -skal, olie, salt og peber sammen.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Vend dem straks i citronmarinaden.
Skyl agurkerne, og riv dem i lange, tynde bånd på et mandolinjern eller med en skrællekniv. Bland agurk med æbler og plukket dild.
Hak mynteblade fint, og rør dem i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Pensl skindsiden af fisken med olie. Krydr med salt og peber, og steg fileterne på skindsiden på en (grill)pande i 3-4 minutter, til skindet er sprødt, og kødet hvidt og fast.
Servér fileterne med ristet rugbrød, æble-agurke-salat og mynteyoghurt.

Tip!

Du kan sagtens bruge andre typer fisk end kulmule, fx sandart eller ferske makrelfileter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck