Salat med broccoli og æbler
14. december 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Vidste du, at broccoli og valnødder er bedste venner i køkkenet? Sætter du de to sammen i en salat, smager det altid godt. Her får de også selskab af syrlige æbler og tørrede tranebær.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær broccolien i små buketter, og vend dem med olie, salt og peber. Bag broccolien i ovnen i 15 minutter.
Skær æblerne i tynde skiver.
Hak valnødderne.
Bland broccoli, æble, valnødder, tranebær og karse i en skål.
Pisk olie, citronsaft, salt og peber sammen, og hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk