Salat med agurk, avocado og blåbær
6. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En skøn forening af sprød agurk, blød avocado og milde blåbær gør underværker på tallerkenen. Servér som friskt tilbehør til f.eks. grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skræl agurken. Skær den over på langs, fjern kernerne med en ske, og skær agurken i tykke skiver.
Halvér avocadoen, fjern sten og skræl, og skær avocadokødet i mindre både. Dryp avocadobådene med lidt af limesaften.
Rør den resterende limesaft sammen med blåbærsirup i en skål.
Anret agurk og avocado på tallerkener, drys med blåbær, og dryp med sirupsdressingen.
Drys til sidst med krydderurter, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk