Salat med agurk og sesamdressing
20. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
I denne lette grønne salat spiller agurk og radiser hovedrollerne. Servér den f.eks. til stegt fisk eller svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær agurken over på langs, og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurk, radiser, forårsløg og chili i tynde skiver.
Vend agurk, radiser, forårsløg, chili, ærteskud og korianderblade sammen.
Pisk olie, honning, fiskesauce og limesaft sammen, og hæld det over salaten.
Pynt salaten med sesamfrø, og servér den straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk