Salat med agurk og sesamdressing

20. oktober 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

I denne lette grønne salat spiller agurk og radiser hovedrollerne. Servér den f.eks. til stegt fisk eller svinekød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær agurken over på langs, og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurk, radiser, forårsløg og chili i tynde skiver.
Vend agurk, radiser, forårsløg, chili, ærteskud og korianderblade sammen.
Pisk olie, honning, fiskesauce og limesaft sammen, og hæld det over salaten.
Pynt salaten med sesamfrø, og servér den straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar