Grillet salat

24. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tag grøntsagerne af grillen, efterhånden som de er klar. Først asparges og forårsløg, så tomater, gulerødder og til sidst løgene. Servér fx salaten med et stykke brød og god olivenolie til.

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm en grill, og lad selve risten blive godt varm.
Skrub gulerødder (lad gerne noget af toppen sidde på). Skyl cherrytomater (behold gerne noget af stilken). Rens forårsløg. Skyl asparges, og bræk den nederste, træede ende af. Skræl ikke løgene, men skær dem blot over i halve.
Dryp olie ud over grøntsagerne, og drys med salt.
Læg dem på grillristen, og lad dem ligge, til de har fået grillmærker og er færdige hver især.
Læg de grillede grøntsager i et stort fad, drys med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar