Grillet salat
24. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tag grøntsagerne af grillen, efterhånden som de er klar. Først asparges og forårsløg, så tomater, gulerødder og til sidst løgene. Servér fx salaten med et stykke brød og god olivenolie til.
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm en grill, og lad selve risten blive godt varm.
Skrub gulerødder (lad gerne noget af toppen sidde på). Skyl cherrytomater (behold gerne noget af stilken). Rens forårsløg. Skyl asparges, og bræk den nederste, træede ende af. Skræl ikke løgene, men skær dem blot over i halve.
Dryp olie ud over grøntsagerne, og drys med salt.
Læg dem på grillristen, og lad dem ligge, til de har fået grillmærker og er færdige hver især.
Læg de grillede grøntsager i et stort fad, drys med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk