Grillet salat med kikærter

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Steg grøntsagerne på en grillpande, så de får et fint mønster og en god, stegt smag. Den lækre dressing har en god, krydret smag, der passer perfekt til de sydlandske grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Åbn dåsen med kikærter, skyl dem, og lad dem dryppe af i en si.
Rens peberfrugterne, skyl squash og aubergine, og skær dem i tern. Hak persillen groft.
Vend grøntsagerne i en skål med olivenolie, salt og peber. Steg grøntsagerne i ca. 10 minutter, til de får farve og bliver møre.
Vend krydderierne til dressingen sammen, og tilsæt olie, salt og peber.
Vend de stegte grøntsager med kikærter, dressing og persille. Smag salaten til med mere friskpresset citronsaft og salt, og drys ristede sesamfrø på.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar