Grillet salat med kikærter
29. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Steg grøntsagerne på en grillpande, så de får et fint mønster og en god, stegt smag. Den lækre dressing har en god, krydret smag, der passer perfekt til de sydlandske grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Åbn dåsen med kikærter, skyl dem, og lad dem dryppe af i en si.
Rens peberfrugterne, skyl squash og aubergine, og skær dem i tern. Hak persillen groft.
Vend grøntsagerne i en skål med olivenolie, salt og peber. Steg grøntsagerne i ca. 10 minutter, til de får farve og bliver møre.
Vend krydderierne til dressingen sammen, og tilsæt olie, salt og peber.
Vend de stegte grøntsager med kikærter, dressing og persille. Smag salaten til med mere friskpresset citronsaft og salt, og drys ristede sesamfrø på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk