Flanksteak med ovnkartofler og krydderurtedressing

Grillet flanksteak og ovnbagte kartofler, perfekt krydrede, grillet og bagt til perfektion på under en halv time. Det er lige sagen!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, vend dem med olie, salt og peber, og bag dem i ovnen i 1 time, til de er møre og gyldne.
Krydr flanksteaken med salt og peber, og steg den på en havegrill eller grillpande i 5-6 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Lad kødet hvile i 5 minutter.
Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene, og drys med plukket persille og lidt salt.
Rør cremefraiche og fløde sammen. Hak krydderurterne fint, og vend dem i. Smag til med salt og peber.
Rør en vinaigrette sammen af citronsaft, olivenolie, sennep, salt og peber.
Skyl og tør salatbladene. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver på langs, f.eks. på et mandolinjern. Vend salatblade og radiser i vinaigretten.
Servér salaten som tilbehør til flanksteaken sammen med kartofler og krydderurtedressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth