Aspargessalat med krydderurtedressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Asparges er nemme at tilberede og smager fx fantastisk til alle retter med laks.
Ingredienser
Sådan gør du
Bræk enderne af aspargesene, og læg aspargesene i en gryde med kogende vand i 5 minutter.
Hæld vandet fra, og overhæld straks aspargesene med koldt vand, så de bevarer den grønne farve.
Hak koriander og purløg. Riv skal, og pres saft af limefrugten. Riv ingefær.
Rør limeskal, limesaft og ingefær sammen. Tilsæt sesamolie og de hakkede krydderurter.
Skær aspargesene i mindre stykker, og vend dem rundt i krydderurtedressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk