Aspargessalat med krydderurtedressing

Asparges er nemme at tilberede og smager fx fantastisk til alle retter med laks.

Ingredienser

Sådan gør du

Bræk enderne af aspargesene, og læg aspargesene i en gryde med kogende vand i 5 minutter.
Hæld vandet fra, og overhæld straks aspargesene med koldt vand, så de bevarer den grønne farve.
Hak koriander og purløg. Riv skal, og pres saft af limefrugten. Riv ingefær.
Rør limeskal, limesaft og ingefær sammen. Tilsæt sesamolie og de hakkede krydderurter.
Skær aspargesene i mindre stykker, og vend dem rundt i krydderurtedressingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar