Fideos med kylling og muslinger

En grydefuld af det pureste guld med fideos, kylling og muslinger – det er mad, der går lige i hjertet.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kyllingelårene i olie i en stor gryde. Pil og hak løg og hvidløg. Rens porren, og snit den fint. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Lad alle grøntsagerne stege med i gryden i et par minutter, og tilsæt så tomatpuré, bouillon, laurbærblade og røget paprika.
Læg låg på, og lad det simre i ca. 35 minutter.
Tilsæt evt. mere bouillon, så det dækker indholdet i gryden. Smag til med salt og peber.
Rens blåmuslingerne under rindende vand, og fjern ”skægget”. Kassér de muslinger, som ikke vil lukke sig, når du banker dem let ned i bordet.
Vend fideos og ærter sammen med kyllingeretten i gryden, og kog i yderligere 3 minutter under låg.
Tilsæt de rensede muslinger, og lad dem dampe med i gryden i ca. 2 minutter, til de åbner sig (kassér muslinger, som ikke har åbnet sig!). Servér straks i dybe tallerkener eller portionsskåle.

Tip!

Fideos er en type ekstra tynde nudler, også kaldet englehårspasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth