Krydrede muslinger med tzatziki

Servér krydrede muslinger med tzatziki, som en rustik forret eller som luksuriøs hverdagsmad!

Krydrede muslinger med tzatziki
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
friske blåmuslinger
3 kg
smagsneutral olie til stegning
3 spsk.
hvidløg
3 fed
chilipulver
1 spsk.
karry
1 spsk.
hakkede tomater
2 dåser
frisk koriander
1 bundter
salt
peber

Tzatziki

agurker
1
frisk mynte
5 stilke
græsk yoghurt 10 %
4 dl
salt
peber

Til servering

brød
8 skiver

Sådan gør du

Skyl og skrub muslingerne i rindende koldt vand. Smid de muslinger ud, som ikke vil lukke sig, eller hvor skallen er i stykker. Du skal kun bruge muslinger, som er lukkede og hele. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
Varm en stor gryde op med olie, og rist knust hvidløg, chili og karry i gryden sammen med muslingerne.
Blend tomater fra dåse med koriander, salt og peber, brug en stavblender eller en blender. Hæld tomatblandingen over muslingerne i gryden, læg låg på, og lad muslingerne dampe et par minutter, til de åbner sig.

Tzatziki

Skyl agurken, riv den groft, og vrid væden fra. Hak mynten fint. Rør revet agurk sammen med yoghurt, og smag til med mynte, salt og peber.

Servering

Rist brødet på en varm (grill)pande. Servér de krydrede muslinger med ristet brød og tzatziki.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'