Krydrede muslinger med tzatziki
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Servér krydrede muslinger med tzatziki, som en rustik forret eller som luksuriøs hverdagsmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skrub muslingerne i rindende koldt vand. Smid de muslinger ud, som ikke vil lukke sig, eller hvor skallen er i stykker. Du skal kun bruge muslinger, som er lukkede og hele. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
Varm en stor gryde op med olie, og rist knust hvidløg, chili og karry i gryden sammen med muslingerne.
Blend tomater fra dåse med koriander, salt og peber, brug en stavblender eller en blender. Hæld tomatblandingen over muslingerne i gryden, læg låg på, og lad muslingerne dampe et par minutter, til de åbner sig.
Skyl agurken, riv den groft, og vrid væden fra. Hak mynten fint. Rør revet agurk sammen med yoghurt, og smag til med mynte, salt og peber.
Rist brødet på en varm (grill)pande. Servér de krydrede muslinger med ristet brød og tzatziki.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk