Citronspecier med pistacienødder

Vaniljeprikkede, syrligsøde småkager med crunchy pistacienødder. Så bliver det ikke bedre! De små kager er perfekte på julekagefadet.

Ingredienser

Sådan gør du

Sigt mel og flormelis sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen, til massen er grynet. Saml dejen med æg uden at ælte for meget.
Hak pistacienødderne, riv citronskallen, og ælt pistacienødder og citronskal ind i dejen.
Form dejen til 2 pølser, og pak dem ind i husholdningsfilm. Læg dem på køl i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 225°. Skær dejen ud i tynde skiver, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 6 minutter, til kanterne er gyldne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth