Hvid chokoladefudge med pistacienødder

24. januar 2023 af .

Foto: Peter Kam

Arbejdsindsatsen er minimal, men smagsoplevelsen stor. Glæd dig til en sød karamel med et syrligt tvist, som nærmest smelter på tungen.

Bemærk
Køletid: Mindst 4 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og hæld den i en stor skål, som kan tåle at komme i mikroovnen. Tilsæt kondenseret mælk, og varm blandingen op i mikrobølgeovnen i 1 minut og 10 sekunder ved højeste effekt.
Tag skålen ud, og rør kraftigt i den varme chokolademasse, til den samler sig. Skyl og riv citronen fint. Tilsæt citronskal, 1 spsk. citronsaft og flagesalt, og rør det sammen.
Hæld chokolademassen i en beholder beklædt med bagepapir. Hak pistacienødder, og drys dem på toppen.
Sæt chokolademassen på køl i mindst 4 timer. Skær den ud i firkantede stykker, og opbevar chokoladefudgen i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar