Citruscarpaccio med pistacienødder og lakridssirup
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Citruscarpaccio er en sund, saftig og farvestrålende dessert, som du kan spise, så ofte du har lyst.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skrællen af appelsiner, grapefrugter og limefrugter – sørg for at fjerne den hvide hinde under skrællen.
Skær alle citrusfrugterne i tynde skiver, og fordel dem på tallerkener.
Hak pistacienødderne groft, og drys dem over citrusfrugterne.
Dryp 1 spsk. lakridssirup over hver anretning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk