Citruscarpaccio med pistacienødder og lakridssirup

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Citruscarpaccio er en sund, saftig og farvestrålende dessert, som du kan spise, så ofte du har lyst.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skrællen af appelsiner, grapefrugter og limefrugter – sørg for at fjerne den hvide hinde under skrællen.
Skær alle citrusfrugterne i tynde skiver, og fordel dem på tallerkener.
Hak pistacienødderne groft, og drys dem over citrusfrugterne.
Dryp 1 spsk. lakridssirup over hver anretning.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar