Chorizopølse med tomater, kikærter og brødcroutoner

Den krydrede chorizopølse giver overraskende meget smag til hele retten og får de sunde kikærter til at glide nemmere ned.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizopølsen i 1 cm tykke skiver. Pil og hak hvidløget. Skær brødet i store tern.
Læg chorizoen på en kold pande, og tænd for kogepladen. Svits pølseskiverne i 2 minutter. Læg brød, hvidløg og oregano på panden, og steg, til brødet er sprødt.
Skyl tomaterne, og læg dem på panden sammen med skyllede, afdryppede kikærter. Steg videre i 3-4 minutter.
Drys retten med hakket basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft