Rødvinskogt chorizopølse med fetacreme

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Fetacreme passer perfekt til den kraftfulde chorizo.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær pølsen i 3 cm tykke skiver, og kom dem i en gryde med rødvin. Lad det småsimre i 45 minutter.
Mos fetaen med en gaffel, og rør den sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
Hak persillen fint.
Anret de kogte pølser og lidt af kogelagen i en skål sammen med olivenolie og hakket persille. Server med fetacremen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar