Rødvinskogt chorizopølse med fetacreme
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Fetacreme passer perfekt til den kraftfulde chorizo.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær pølsen i 3 cm tykke skiver, og kom dem i en gryde med rødvin. Lad det småsimre i 45 minutter.
Mos fetaen med en gaffel, og rør den sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
Hak persillen fint.
Anret de kogte pølser og lidt af kogelagen i en skål sammen med olivenolie og hakket persille. Server med fetacremen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk