Cæsarsalat med kylling, semidried tomater og brødcroutoner

20. august 2021 af .

Foto: columbus leth

Den klassiske cæsardressing er med hvidløg, ansjoser og worcestershiresauce, men her får du en enklere version med råvarer, du sikkert allerede har i skabet i forvejen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i mindre tern. Steg brødternene i smør på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend rundt i dem undervejs, og krydr med rosmarin og flagesalt. Afkøl på et stykke bagepapir.
Rør fintrevet parmesan, cremefraiche, mayonnaise, sennep og citronsaft sammen i en skål. Smag dressingen til med salt og godt med peber.
Bank kyllingefileterne flade med en kødhammer, og krydr dem med rosmarin, salt og peber.
Steg kyllingefileterne i olie på en (grill-)pande ved høj varme i 3-4 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.
Skyl og tør romainesalaten, pluk den i mindre stykker, og anret dem på et fad sammen med afdryppede semidried tomater. Dryp lidt af dressingen over, og servér resten i en skål. <br />  
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem over salaten sammen med høvlede parmesanflager og brødcroutoner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar