Chai latte med vanilje

En lun chai latte er perfekt til de kølige aftener eller som alternativ til kaffen. Denne variant har et sødt tvist af vanilje, som kun gør den endnu bedre.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kog vaniljekorn og -bælg i en lille gryde sammen med vand og de øvrige krydderier og hel ingefær i ca. 10 minutter. Lad herefter blandingen trække i 5 minutter.
Tilsæt teblade og sukker, og lad det trække i 5 minutter. Sigt blandingen over i glas.
Varm og skum mælken på en mælkeskummer eller med et piskeris, og top glassene med det
Drys evt. med en smule kanel på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth