Pæresnaps med vanilje

18. maj 2019 af .

Foto: Tia Borgsmidt

Lav en smagfuld snaps af søde pærer, og lad den trække i seks måneder. Resultatet af den lange ventetid er en sødmefuld og mild snaps, der egner sig godt til ostebordet.

Bemærk
Trække- og lagringstid: Mindst 6 måneder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl pærerne, og skær dem i skiver på langs. Læg dem i et stort, rengjort sylteglas med patentlåg eller skruelåg.
Flæk vaniljestangen, og læg den i glasset.
Hæld vodka på, og luk låget til. Lad glasset stå mørkt ved stuetemperatur i 3 måneder.
Filtrér snapsen gennem et kaffefilter, og lad den trække i yderligere 3 måneder i et mørkt skab, til smagen er udviklet.

Tip!

Vælg gerne nogle søde og modne pærer, f.eks. af sorten conference, der giver snapsen mest mulig smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar