Annonce

Chai-latte på havremælk med et juletwist

Chai-latte på havremælk med et juletwist
0-30 min.

(0)

December 10, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Der er garanti for julestemning derhjemme, når denne julede udgave af den lune chai-latte serveres. Med ingredienser som ingefær, kardemommekapsler og ingefær i gryden, breder duften af alt det rare ved jul sig hurtigt i køkkenet. Når blandingen møder  den naturligt søde havremælk, er det bare at smække fødderne op og nyde den lune, krydrede smag.

Den julede udgave af chai-latten er et lækkert alkoholfrit alternativ til glögg, når der skal skrues op for julestemningen, og med Aito havremælk kan også veganere være med. Havredrikken er genial til chai-latten, fordi den er naturligt sød og smager godt til den krydrede chai, og så er den mere cremet end andre plantebaserede drikke. Havredrikken kan sagtens skummes op, så du kan give din chai-latte et ekstra julepift med et drys kanel på toppen.

Om Aito

Dette er Aito, som er fremstillet af den nordiske superfood, havre. Et produkt, der handler om kærlighed til den rene nordiske natur og dens fantastiske ingredienser – med en lækker, blød og naturlig smag. Aito er skabt med ønsket om, at naturen bliver bevaret – også til de kommende generationer. Selv de små valg i vores hverdag har betydning og kan medvirke til, at naturen bevares. Se mere om Aito her.

Bemærk:Kogetid, chai-essens: 1 time. Trækketid, chai-essens: Natten over.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'