Chai med grillede skumfiduser
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Lea Kaae Hansen, Skovdal Nordic
En nem variation af den søde og varmende drik, der med marshmallows på toppen bringer glæde hos de fleste!
Ingredienser
Udstyr
grillspyd
Sådan gør du
Bring vand i kog i en gryde. Hæld det kogende vand i store krus, læg et tebrev i hvert krus, og lad teen trække lidt.
Hæld mælken i gryden, og varm den op til lige under kogepunktet.
Fjern teposen fra krusene, og hæld den varme mælk i. Rør 1 tsk. brun farin i hvert krus.
Sæt skumfiduserne på spyd, og grill dem over bål/grill/gasbrænder, til overfladen er gylden.
Læg skumfiduserne i den dampende varme drik, og servér straks.
Tip!
Erstat evt. skumfiduserne i din chai med et skvæt vodka, whisky eller cognac, hvis I kun er voksne omkring bålet, eller lav en både-og-løsning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk