Bøf med quinoasalat og kapersmayo

Her får du en tallerkenfuld mad, som du vil ønske, aldrig slipper op. Den fyldige quinoasalat med grøntsager er dejligt anderledes tilbehør til de grillede bøffer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd op i havegrillen, 30-45 minutter før den skal bruges.
Krydr bøfferne med salt, peber og estragon. Bland olivenolie sammen med presset hvidløg, og lad det stå.
Skyl og kog quinoa efter pakkens anvisning. Afkøl den kogte quinoa med koldt vand i en sigte, og lad den dryppe af. Rens aspargesbroccoli og sommerløg. Halvér sommerløg. Skær det hele, upillede hvidløg over på tværs.
Pensl bøffer og grøntsager med hvidløgsolien. Steg bøfferne på havegrillen i 3 minutter på hver side.
Grill aspargesbroccoli og sommerløg i 3-4 minutter. Grill hvidløg i 8-10 minutter. Vend grøntsagerne undervejs, så de ikke bliver brændte.
Vend den kogte quinoa med grillede aspargesbroccoli og sommerløg i en skål.
Rør balsmico og olie sammen i en skål. Krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med quinoasalaten.
Pres saften af citronen. Rør mayonnaise sammen med sennep og citronsaft. Rør kapers, salt og peber i.
Servér bøfferne med quinoasalat, kapersmayo og grillet hvidløg.

Tip!

En rest quinoasalat er perfekt til madpakken dagen efter sammen med et stykke brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft