Smørstegt torsk med quinoasalat
6. november 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne fyldige og friske quinoasalat er den herligste sommerservering sammen med gylden, smørstegt torsk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Pisk skallen sammen med citronsaft, olie, honning, sennep, salt og peber i en lille skål med en gaffel, og vend dressingen i den kogte quinoa.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Afdryp mozzarellaen, og skær den i mindre stykker. Vend syltede rødløg, jordbær og mozzarella i salaten.
Rist mandlerne gyldne på en tør, varm pande. Hak dem groft, og drys dem over salaten.
Krydr torskefileter med salt og peber, og vend dem i hvedemel. Smelt smør og olie på en pande. Steg torsken ved høj varme i et par minutter på hver side, til overfladen er gylden, og fisken netop er gennemstegt.
Servér den stegte torsk med quinoasalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk