Quinoasalat to go
3. juli 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Læg låg på, opbevar glassene køligt, og nyd en megalækker frokostsalat, der både smager og mætter.
Ingredienser
Udstyr
4 sylteglas med låg
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningerne på emballagen. Si evt. overskydende vand fra.
Pil løg, og hak det fint. Dræn kikærterne. Vend den kogte quinoa med løg, kikærter og finthakket persille. Smag til med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber.
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Skyl tomater, og halvér dem. Skær det stegte kyllingekød i mundrette stykker.
Fordel hummus i bunden af 4 glas. Læg quinoasalaten ovenpå, og top med spidskål, tomat, agurk, kylling og finthakket purløg.
Tip!
Det er selvfølgelig tilladt at lave hummussen selv! Og hvis du har god tid, kan du købe tørrede kikærter og udbløde og koge dem, fremfor at bruge dem på dåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk