Quinoasalat to go

3. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Læg låg på, opbevar glassene køligt, og nyd en megalækker frokostsalat, der både smager og mætter.

Ingredienser

Udstyr

4 sylteglas med låg

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisningerne på emballagen. Si evt. overskydende vand fra.
Pil løg, og hak det fint. Dræn kikærterne. Vend den kogte quinoa med løg, kikærter og finthakket persille. Smag til med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber.
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Skyl tomater, og halvér dem. Skær det stegte kyllingekød i mundrette stykker.
Fordel hummus i bunden af 4 glas. Læg quinoasalaten ovenpå, og top med spidskål, tomat, agurk, kylling og finthakket purløg.

Tip!

Det er selvfølgelig tilladt at lave hummussen selv! Og hvis du har god tid, kan du købe tørrede kikærter og udbløde og koge dem, fremfor at bruge dem på dåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar